RÓMAI ROLÓ

KIVÁLÓ HASZNÁLHATÓSÁG

 

ROMAN ROLL

A klasszikus függöny leginnovációsabb formája: Stílusos, meleg hangulatot biztosít, és családias lakásérzetet teremt.

A római rollóknál az anyag és a technológia nem hagyományos, szoros kapcsolatban állnak egymással: Az egyéni kiválasztott anyagot kézzel konfekcionáljuk, ami egyéni ízlésű helyiség kialakítását eredményezi.

 

 

 

FÜGGÖNY ÉS KÁRPIT

KÜLÖNLEGES ANYAGOK

 

Különleges anyagok:

Hollandiából, Ausztriából és Portugáliából érkező fényáteresztő és sötétítő függöny anyagok közül válogathat, illetve kárpit anyagaink is elérhetők.

Különböző behúzókkal, méretre készített függönyeink otthonossá varázsolják a tereket.

Római rolónak is készíthető anyagaink több féle szerkezet közül válaszható egyedi megoldások.

 

TAPÉTA

MODERN POSZTEREK/TAPÉTÁK

 

Rengeteg tapéta /poszter a LononArt saját honlapján böngészhető. Árakért és további információért elérhetőségek egyiként tudtok kérni.

 

LONDONart tapéta 5 változatban kapható:
Raw: Csak belső térbe alkalmas, dombornyomott és szabálytalan felületű, hasonló a festővászonhoz. Ütésálló és mosható
Bold: Dombornyomott, strapabíró, ellenáll az ütéseknek, a tűznek, az UV-sugárzásnak és karbantartható. Sokoldalúságának és műszaki jellemzőinek köszönhetően minden nyilvános helyen (irodákban és üzletekben is használható)
Green:PVC mentes, újrahasznosítható és légáteresztő. Csak belső térben használható a falakra és a mennyezetekre.
Soundproof: A LondonArt technológiai kutatásainak eredményeképpen létrejött innovatív hangelnyelő tapéta, amely megoldást jelenthet minden olyan esetben, amikor az esztétika mellett, az akusztika is alapvető fontosságú. A Soundproof a zártcellás PVC habrétegnek köszönhetően, kiváló hangszigetelő és hangelnyelő képességgel rendelkezik. Nem csak az épületen kívülről érkező zajokat csökkenti, hanem a szobákban, vagy a szomszédos térből átszűrődő hangokat.
Glas: Blue Glass Finish: Belső használatra javasolt, nedves, folyó vízzel rendelkező helyiségekhez, zuhanyzók belső tereihez, mosdókagyló-fröccsenő falakhoz és külső falakhoz. Ultravékony speciális üvegszálas fonalból készült, nagyon strapabíró, vízálló és mosható.
White Glass Finish: Gyakori tisztítást igénylő és kopásnak kitett helyekre, például konyhákba vagy nyilvános helyekre javasolt. Kopásálló és mosható.


Teljes egészében Olaszországban készül, olasz alapanyagokból

 

SZŐNYEGEK

EGYENESEN PORTUGÁLIÁBÓL

 

CACO

DOURO

RUSTIC

MONSERRATE