LAKBEREnDEZÉSI TERVEZÉS

A különböző tervezési igényekhez igazodva a következő szolgáltatásokat nyújtunk:

Kérd ingyenes konzultációnkat, hogy többet megtudj egy tervezés folyamatáról. A csomagok tájékoztató jellegűek, mert minden tervezés egyedi, lehetséges hogy az kívánt feladat csak egy-egy részét képezi a teljes csomagnak. Studióban történő megbeszélés alkalmával összeszedjük milyen területen szeretnél segítséget kérni, amely alapján árajánlatot adunk. 

- ONLINE TERVEZÉS:

A mai igényekhez igazodva lehetőség van online tanácsadásra és tervezésre. E-mailben kapott képek és pontos igények leírása alapján,(alaprajz és méretek megadásával) készül egy berendezési terv és egy hangulati lap(Mood board). Azoknak ajánlom akik szeretnének változtatni meglévő lakásukon, vagy nem tudják elképzelni a leendő lakásukban rejlő lehetőségeket.

*Akár egy-egy helységre korlátozottan is kérhetsz tervezést. Árakat a pontos tervezési igény elküldése után tudok adni

- LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS HELYSZÍNEN:

Személyes konzultáció alkalmával a helyszínen lehetőség van minden felmerülő kérdést átbeszélni, ami a lakás kialakítását (vagy átalakítását) érinti. A megbeszélést követően egy összegzést és egy Mood board-ot kap az Ügyfél, ami segítséget nyújt a számára legjobb hangulat kialakításában. Abban az esetben ajánlom, mikor nem szeretnének nagyobb tervezési dokumentációt készíttetni, de szeretnéd tudni milyen lehetőségek rejlenek otthonodban, hogy a legtöbbet hozd ki belőle.

 

* Személyes konzultáció irodánkban; 46.000.-  2 óra intervallumban, igény szerint hozott alaprajz és fényképek alapján átbeszéljük, hogyan lehet a kérdéses teret tökéletesíteni.
(Árak Budapest és +10km körzetében értendők)

- KONCEPCIÓ TERVEZÉS:

Abban az esetben ha egy kis lendületre van szükséged, mert vannak ötleteid, de bizonytalan vagy és kell egy kis támogatás, akkor kiváló döntés profi segítséget kérned. Segítek egy optimális alaprajzi elrendezés kialakításában és a megálmodott hangulat gyakorlatban való felhasználásához.
A teljes munka időtartama körülbelül 1-2 hónap.

Egy teljes lakberendezési tervezés első szakaszát kapod, ami a következőket tartalmazza:
– 2db konzultációt
– 2db berendezési tervet
– Mood board-ot/Hangulati lapot
– Helységenként 1-1db 3D tervet tartalmaz. (opcionális elrendezéssel)

*Pontos árajánlatot egy felmérés után tudok adni; személyes konzultáció alkalmával átbeszéljük a tervezendő területeket és feladatokat.

- BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS:

A teljes tervdokumentáció készítésekor, az egész lakást egy egységként kezelve, harmonikus és kényelmes otthont alakítunk ki igényidre szabva.
Személyes konzultációt követően, mikor jobban megismertük egymást kialakul a koncepció terv. Ez tökéletes ahhoz, hogy már jobban lásd milyenné formálódik majd otthonod. Ekkor könnyeben tudunk finomítani a részleteken, kialakul milyen színek és anyagok kerülnek majd felhasználva. Kiválasztott anyagokkal és bútorokkal készítjük el a kiviteli tervdokumentációt. (Az első megbeszélést követően egy sor egyeztetés szükséges ahhoz, hogy a megfelelő kialakítás és hangulat megszülethessen) Ez a belsőépítészeti tervezés csomag segíti a szakiparosok munkáját, előre tervezéssel gördülékenyebben folyik a munka.
Ha helyszíni tervfelügyeletet és a szakiparosokkal való egyeztetést is kiadnád a kezedből, akkor nyugodtan rám bízhatod ezt a feladatot is. (Válaszd a TELJES KIVITELI TERVEZÉS ÉS TERVFELÜGYELET csomagot)
​Teljes munka időtartama körülbelül 2-3 hónap.

A kiviteli- dokumentáció tartalmazza:
– Bontási-építési tervet
– Berendezési-, bútorozási tervet
– Tételes bútorkonszignáció (cikkszámmal, árakkal)
– Fal- padlóburkolási tervek, anyagkimutatással
– Elektromos kiállások pozicionálása, lámpa,-dugalj kiosztás
– Gépészeti berendezések pozicionálását
– Szaniterek, lámpatestek konszignációját
– Részlettervek, szerkezeti csomópontok metszeteit
– Jellemző falnézetek és metszeteket
– Egyedi beépített bútorok gyártmánytervét
– Színterv-kódlistát
– Hangulati lapot (Mood board)
– 3D látványtervek (Főbb helységenként 2-3 db)

- TELJES KIVITELI TERVEZÉS ÉS TERVFELÜGYELET:

Teljes Belsőépítészeti tervezést kapsz (előbbi csomag dokumentációját tartalmazza) plusz segítséggel, támogatlak az úton, míg álmaid otthonát megkapod. A kész tervekkel nem áll meg a munka, a nehezebb része ekkor indul a kivitelezéssel. Segítek a kiválasztott termékek beszerzésében, lebonyolításában, egyeztetek a kivitelezővel és szakiparosokkal és ellenőrzöm, hogy a project a tervek szerint alakul-e. Igény esetén szakembereket is tudok ajánlani. A munkafolyamat a tervezéstől s kivitelezés végéig körülbelül 6-10 hónap.

*Nincs két egyforma Lakás/ház, nincs két egyforma tervezői munka. Minden egyes megkeresésnél egyedi felmérés szükséges. Minden tervezést az igényeidhez szabunk (attól függően milyen tervezői fokot igényel) Egy ingyenes konzultáción átbeszéljük a lakberendezési feladatokat, ezt követően készítünk árajánlatot

* Árak bruttó árak (27% áfát tartalmaznak) és egy tervezési négyzetméterre vonatkoznak.


Nézd meg a referencia képeket!