modern karnisok

KARNISOK

KARNISOK

KARNISOK

 

DESIGN KARNISOK

BELSŐ SINES VAGY RÚDKARNIS

 

Interstil a dizájnt és a kiváló minőséget jelenti, a sokféle anyagot, a kivitelt és a funkcionalitást, és a tökéletes kidolgozást a legkisebb részletekig.

A rúdkarnison a gyűrűk kiemelik a felfüggesztést, és halkan és könnyen mozognak a csúszóbetéteken. A különféle anyagok széles választékának köszönhetően minden dekorációhoz megtalálja a megfelelő függönyrudat – az Ön igényeire egyedileg szabva.

Rozsdamentes acél a kifinomultságért, nemes sárgaréz az időtlen eleganciáért, vas a vidéki stílus kedvelőinek, natúr fa vagy kötélfeszítők a finom kifinomultságért. 

Fedezze fel a sokszínűséget:

ALU KARNISOK

EGYSZERŰSÉG ÉS PRAKTIKUM

Az alumínium függönysínek mindig divatosak, szinte láthatatlan a felszerelésük. A könnyű alumíniumból készült függönysínek elegáns megoldások sokféle Alkalmazási területen: Alkalmazható klasszikus függönysínnek, térelválasztónak, de praktikus képsínnek is. Nagy stabilitásúak, ezért nehezebb drapériák is felhelyezhetők rá. Egyidejűleg a hajlíthatósága meggyőző, így bármilyen térkialakításhoz illeszkedik.

ALU KARNIS

Keresse előlapos karnisainkat és megtalálja a masszív project karnisokat is. Ízelítőt talál karnisainkból. További választék és termékinformációkért keressen elérhetőségeinken. Különböző rögzítési és terhelhetőségi elvárásoknak megfelelően választhat nagy választék közül.

 

JÓ TUDNI!

  •  40 különféle modell
  • Fehér, eloxált alumínium, vagy bármilyen RAL színű sín
  • Szerelése a falra vagy a mennyezetre, ill. a mennyezetbe integrálva(beépítve)
  • Breitenaich-ban milliméter pontosságú méretre gyártás
  • Mennyezet függesztékkel térelválasztónak is alkalmazható

 

MOZGATÁSI MÓDOK

ZSINÓROS MOZGATÁS

Gyújtőzsinorral egy oldalról könnyedén mozgatható függönyök.

ELEKTROMOS VEZÉRLÉS

Elektromos vezérléssel bizonyos karnis típusok könnyedén a kanapén ülve mozgathatók. Akkumlátoros megoldással is kérhetők

KÉZI MOZGATÁS

Kézi mozgatásnál a szerelt karnis alaptartozékaival használható. Rendeléskor komplett szerkezettel szállítják.